Переяслав Перейти на сайт

ВУКГ Переяслава закупить сіль та щебінь у постачальників із дорожчими пропозиціями: чому так

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 6 до 20 вересня оголосили 6 порівняно значних тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 10 до 18 вересня. Замовник – Переяславський ліцей “Патріот”. 794 тисячі 586 гривень 72 копійки готові були витратити у “Патріоті” на 48 тисяч куб. метрів для опалення закладу із 15 жовтня до кінця року. Проте тендерна закупівля не відбулася.

Із 12 до 20 вересня. Замовник – Переяславське ВУКГ. ВУКГ планує закупити 1000 тонн річкового піску за щонайбільше 390 тисяч 033 гривні 36 копійок. Переможець торгів повинен буде поставити його до 31 жовтня.

Із 16 до 26 вересня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. На реактиви та витратні матеріали для лабораторних досліджень у лікарні передбачили 17 тисяч гривень. Переможець торгів повинен буде поставити їх до кінця року.

Із 17 до 25 вересня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. У лікарні також передбачили 301 тисячу гривень на стельову операційну світлодіодну лампу. Переможець торгів повинен буде поставити її до кінця року.

Із 18 до 30 вересня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. Ще у лікарні хочуть витратити 8 тисяч гривень на перезарядку 80 вогнегасників. Переможець тендеру повинен буде зробити це до кінця року.

Із 19 до 27 вересня. Замовник – НІЕЗ “Переяслав”. 207 тисяч 916 гривень 86 копійок передбачили у заповіднику на 12 тисяч 560 кубічних метрів природного газу для опалення кафе на 50 місць з адміністративними приміщеннями на вул. Шевченка, 6 (мається на увазі колишній “Старий вертеп”, що зараз є так званим приміщенням фондів НІЕЗ) та цілісного майнового комплексу “Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини” із 15 жовтня до 30 квітня наступного року.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

У переяславській лікарні передбачали 75 тисяч гривень на послуги зі збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, видалення, знешкодження відходів категорії В та С: 1500 кг голок, шприців із одягненою голкою, скальпелів та їхніх лез, битого скляного посуду, внутрішньовенних катетерів, ланцетів для забору крові, кисневих масок, шприців без одягненої голки, засобів індивідуального захисту тощо, 250 кг частин тіла та органів, включаючи посудини з кров’ю та консервовану кров. ТОВ “Тарком екосервіс” із Києва зголосилося надавати ці послуги до кінця року за 52 тисячі 920 гривень.

Переяславське ВУКГ планувало закупити 320 тонн кам’яної солі із протизлежувальною домішкою для посипання доріг взимку за щонайбільше 1 мільйон 442 тисячі 766 гривень. З-поміж двох претендентів вигіднішу пропозицію зробило ТОВ “СОЛТ ІНДАСТРІ” із села Петропавлівська Борщагівка Бучанського району – 1 мільйон 032 тисячі гривень. Однак під час кваліфікаційної перевірки визначили, що його тендерна пропозиція має кілька невідповідностей. Їх підприємство не усунуло за вказаний час. Тому переможцем торгів визнали іншого претендента – ТОВ “ТОРГОВИЙ ДІМ “КИП І КО” із Києва, – який готовий постачати товар партіями згідно із заявками замовника до 15 грудня за 1 мільйон 167 тисяч 360 гривень.

На 2 тисячі 700 тонн щебенево-піщаної суміші (фракція С 7 0-40 мм) для висипки доріг у громаді ВУКГ готове було витратити 1,5 мільйона гривень. Виділили ці кошти на серпневій сесії міської ради. ТОВ “РКДЗ” із селища Рокитне Київської області зробило пропозицію 939 тисяч 570 гривень, але її дискваліфікували, оскільки підприємство не надало для підтвердження необхідних технічних, якісних та кількісних характеристик предмета закупівлі. Тож перемогу в тендері здобуло ТОВ “ЕКСПРЕС ТЕХБУД” із Києва, яке зробило лише на 30 гривень дорожчу пропозицію. Має поставити товар до 4 жовтня.

Відділ освіти Переяславської міської ради на 100 тисяч кубометрів газу для опалення переяславських гімназій №3 та №5, Гайшинської гімназії, клубу юних моряків та ЗДО №6 “Малятко” із 15 жовтня до 30 квітня наступного року передбачав 1 мільйон 655 тисяч 389 гривень. Проте тендер не відбувся.

Нагадаємо, що на вересневій сесії міськради на бруківку біля ЦКМ у Переяславі виділили ще грошей із бюджету: тепер загальна сума – майже 2 мільйони. Деталі – тут.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.