Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі водій авто невідомої марки заднім ходом в’їхав у ВАЗ: порушник втік з місця події

Як минули 20 та 21 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 20 та 21 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

20 вересня. 10:36. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилась, що їй телефонує нібито керівник відділу фінансів фармацевтичної компанії та просить забрати посилку з ліками вартістю 1 890 гривень, яку жінка не замовляла. Звернулась з метою інформування.

11:53. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на парковці біля Екомаркету водій авто невідомої марки рухаючись заднім ходом в’їхав у автомобіль ВАЗ та втік з місця події. Поліція розшукала порушника та склали адміністративні протоколи за статтями 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 122 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди).

13:56. Переяслав. Чоловік повідомив, що у нього виник конфлікт з охороною гаражного кооперативу, тому що його не впускають до свого гаража. Від написання заяви відмовився.

21 вересня. 9:42. Хоцьки (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що на трасі сталося ДТП між авто Renault та бусом. Під час руху з буса вилетіла запчастина та пошкодила інший автомобіль. У ситуації розібралися самостійно.

10:47. Кавказ (Дівичківська ТГ). 10:47. Водій вантажного авто Mercedes повідомив, що під час руху наїхав на бордюр та пошкодив радіатор охолоджуючої рідини. Поліція з’ясувала, що це сталося через необережність водія. За цим фактом поліціянти склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Студениках (Студениківська ТГ) та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 18 вересня на Переяславщині шахраї намагались ошукати жінку на понад 5 тисяч гривень. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.