Переяслав Перейти на сайт

Із міського бюджету Переяслава виділили 850 тисяч гривень на “мавіки”

На позачерговій сесії міськради Переяслава виділили гроші на ЗСУ. Куди саме та скільки?

23 вересня відбулася позачергова сесії міської ради Переяслава. На ній із бюджету громади виділили 850 тисяч гривень на потреби ЗСУ. Про це повідомляє Інформатор.

Зокрема, 570 тисяч гривень передали у вигляді субвенції із місцевого до Бориспільського районного бюджету для матеріально-технічного забезпечення військової частини А2167, а саме придбання безпілотних літальних апаратів Dji Mavic 3T. Передбачили їх із вільних залишків станом на початок року. Ще 280 тисяч передали цій же військовій частині на ці ж потреби, але із коштів загального фонду міського бюджету.

“Розглянули звернення захисників з 72-ї ОМБр ім. Чорних Запорожців щодо надання їм допомоги у придбанні дронів DJI Mavic 3Т. Прийняли рішення про виділення з бюджету 850 тисяч гривень”, – написав у Facebook міський голова Переяслава Вячеслав Саулко.

Нагадаємо, що на черговій сесії 19 вересня із бюджету громади також виділяли гроші на ЗСУ. Куди саме та скільки, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.