ЖИТТЯ

Олена Самолюк із Переяслава стала бронзовою призеркою чемпіонату України з метання диска

Яким був спортивний вікенд на Переяславщині? Зібрали у одній публікації.

21-22 вересня на стадіоні Національного технічного університету нафти і газу в Івано-Франківську тривав чемпіонат України з легкої атлетики. У ньому взяли участь 620 спортсменів. Вихованка Переяславської ДЮСШ Олена Самолюк виборола “бронзу” у метанні диска. Її тренує Анна Самолюк. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ, передає Інформатор.

А у Дем’янцях (Переяславська ТГ) 22 вересня провели відкритий кубок з волейболу серед змішаних команд. Приурочили його до Дня міста Переяслав. У змаганнях взяли участь по дві команди з Переяслава та Дем’янець, по одній з Вовчкова (Переяславська ТГ) та Поліг-Вергунів (Ташанська ТГ). Про це повідомили на сайті Переяславської міської ради.

Перемогла команда Переяславської гімназії №2. Друге місце посіла команда Переяславського ліцею імені Володимира Мономаха, а третє – із Дем’янець.

20 вересня на стадіоні імені Валерія Лобановського у Переяславі відбувся Кубок Переяславської ДЮСШ із футболу серед юнаків 2015-2016 р.н. Взяли участь по дві команди “Переяслава”, “Матадора” та Яготина. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ.

Перше місце виборола команда “Матадор-2”. Срібним призером став “Яготин-2”, а бронзовим – “Матадор-1”.

Нагадаємо, що 21 вересня відбувся другий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8. Його детальний огляд – тут.

Фото: Переяславська ДЮСШ, сайт Переяславської міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору