Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі за дві доби знайшли тіла двох чоловіків за автобусною зупинкою та біля сторожки

Як минули 22 та 23 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 22 та 23 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

22 вересня, 7:32. Переяслав. Жінка повідомила, що виявила за автобусною зупинкою мертвого чоловіка 1970 р.н. Тіло без ознак насильницької смерті направили на судово-медичну експертизу.

19:57. Помоклі (Ташанська ТГ). Заявниця поскаржилась, що буянить її співмешканець. Викликала наряд поліції. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

23 вересня, 10:15. Переяслав. Чоловік повідомив, що біля сторожки виявив тіло чоловіка 1981 р.н. на колінах. Тіло без видимих ознак насильницької смерті направили на судово-медичну експертизу.

16:31. Переяслав. Під час перевірки правоохоронці виявили у кросівку жительки села Пологи-Чобітьки (Циблівська ТГ) 1997 р.н. згорток із амфетаміном. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

17:41. Хоцьки (Циблівська ТГ). Жінка поскаржилась, що буянить її п’яний чоловік. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 20 вересня у Переяславі авто невідомої марки в’їхало у ВАЗ та покинуло місце події. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.