ЖИТТЯ

Уночі 25 вересня на Київщині та в 9 інших областях працювала ППО: росіяни атакували дронами та ракетами

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 25 вересня російські війська атакували Харківщину зенітною керованою ракетою С-300 та трьома ракетами невстановленого типу, Одещину – чотирма керованими авіаційними ракетами Х-59/69, а також випустили 32 ударні БпЛА типу Shahed по території України. Сили ППО збили 28 ударних БпЛА та чотири ракети Х-59/69 у Київській, Дніпропетровській, Харківській, Черкаській, Кіровоградській, Сумській, Полтавській, Миколаївській, Одеській та Херсонській областях. Ще чотири ворожих безпілотники локаційно втрачені у кількох регіонах України. Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що в області по дронах працювали сили ППО – ворожі цілі знищили. Падіння уламків збитих ворожих цілей зафіксували у межах одного із населених пунктів області. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не допустили. Постраждалих немає.

У Дніпропетровській ОВА повідомили, що вночі над областю збили 5 ворожих “шахедів”.

У Черкаській ОВА повідомили, що в області сили ППО знищили три “шахеди”.

У Одеській ОВА повідомили, що вночі ворог здійснив ракетну атаку на Одещину по відкритій території. Сталося загоряння сухої трави на площі 100 кв. метрів. Пожежу оперативно ліквідували. Уламки пошкодили дві вантажівки, що їхали поруч. Загиблих та постраждалих немає.

У Кіровоградській ОВА повідомили, що сили ППО знищили ворожі дрони. За попередньою інформацією, в області без постраждалих та руйнувань.

На Сумщині сили ППО збили 7 ворожих БПЛА.

На Миколаївщині сили ППО знищили два БпЛА типу Shahed-131/136.

У Херсонській ОВА повідомили, що під час нічної дронової атаки сили ППО знищили один “шахед”.

Нагадаємо, що вночі 24 вересня росіяни атакували Україну 81 дроном та 4 ракетами. Про наслідки – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору