Переяслав Перейти на сайт

Жителі Переяслава скаржаться поліції на шахраїв: за добу втратили майже 60 тисяч гривень

Як минуло 24 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 24 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:57. Переяслав. Жінка 1938 р.н. поскаржилась, що у неї виник конфлікт із 63-річною сусідкою, яка, за її словами, поводиться неадекватно. Викликала наряд поліції. Зрештою ситуацію врегулювали мирно.

12:15. Переяслав. Заявник із Волинської області повідомив, що, поки був на заробітках у Ташані (Ташанська ТГ), шахраї зняли з його картки 47 тисяч 998 гривень. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

18:41. Переяслав. Чоловік сповістив, що шахраї зламали сторінку його товариша та просили про грошову допомогу. Таким чином заволоділи 4 тисячами 020 гривнями. У телефонній розмові сказав, що прийде до відділу поліції самостійно.

19:19. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось зламав її акаунт у Telegram та просить у її друзів скинути гроші на карту. Деякі вже встигли це зробити. Звернулася для інформування.

21:33. Переяслав. Заявниці сповістила, що надіслала шахраям, які зламали Telegram-акаунт її подруги, 5 тисяч 200 гривень. Звернулася для інформування.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі та Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 23 вересня правоохоронці виявили у кросівку жительки села Пологи-Чобітьки (Циблівська ТГ) згорток із амфетаміном. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.