Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині обікрали військового, який не був удома два місяці

Як минуло 25 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 25 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

12:09. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями ВАЗ-2108 та ВАЗ-2199. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

16:26. Дівички (Дівичківська ТГ). Військовослужбовець повідомив, що його не було вдома два місяці, а коли повернувся, побачив, що двері до квартири відчинені та зник телевізор. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

21:50. Переяслав. Чоловік поскаржився, що хтось палить велике багаття. Прибувши на місце події, правоохоронці пожежі не виявили. Із власником подвір’я, на яке вказав заявник, провели профілактичну бесіду.

26 вересня, 0:06. Переяславське (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що хотіла оформити страховий поліс через аварію, в яку потрапила за кордоном, проте натрапила на шахраїв і втратила 11 тисяч 840 гривень. Звернулася для інформування.

Нагадаємо, що 24 вересня жителі Переяслава скаржилися поліції на шахраїв. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.