Переяслав Перейти на сайт

“Матадор” у матчі з Вовчковом спробує уникнути третьої поразки поспіль: анонс 3 туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8

У суботу відбудеться третій тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу. Анонсуємо всі матчі.

У суботу, 28 вересня, відбудеться третій тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8. Вовчків та “Матадор” мають зовсім різну турнірну ситуацію, але однаково сильно налаштовані перемогти принципового суперника. Juk Store та “Бурти” зійдуться у справжньому переяславському дербі, а Мирне спробує здобути перші очки у матчі з “Ратибором”. Інформатор анонсує всі матчі.

14:30. Мирне (Вороньківська ТГ) – “Ратибор” (Переяслав). Мирне у першому турі мінімально програло Вовчкову, а в другому суперника не мало. Тому важко достеменно зрозуміти, на що претендуватиме команда цього сезону. Цей матч також навряд ширше розкриє це питання, бо “Ратибор” – на жаль, поки що не той суперник, із яким у Мирного можуть виникнути бодай мінімальні проблеми. Переяславці програли два свої стартові матчі із загальним рахунком 0:15, і про те, що ситуація може якось покращитися наразі ні що не свідчить.

15:30. Juk Store (Переяслав) – “Бурти” (Переяслав). Juk Store стартував переконливо – двома перемогами, одна із яких над потужним “Матадором”. “Бурти” ж тиждень тому програли переяславському BOSS, хоча мали чіплятися принаймні за нічию. Певно, із “жуками” вони спробують мінімізувати недоліки із попереднього матчу. Тим паче, це буде справжнє дербі, адже протистояння “Переяслава”, теперішнього Juk Store, та “Буртів” здавна заслужило на цей статус. На перший погляд, саме “жуків” хотілось би назвати фаворитами цієї гри, але майже немає сумнівів, що вона все ж буде дуже рівною та непередбачуваною.

16:30. Вовчків (Переяславська ТГ) – “Матадор-Університет” (Переяслав). Коли організатори турніру опублікували календар, підсвідомо передусім шукав, у якому турі зустрінуться Вовчків та “Матадор”. Саме ці два колективи, під якими б вони назвами не були, зазвичай сходяться у чемпіонській боротьбі. Але досить несподівано до третього туру одна із цих команд підходить із максимальними 6 очками, а інша – із 0. Вовчків стартував, як і мав би, без втрат очок, а ось “Матадор” програв обидва свої матчі, нехай і у боротьбі, нехай і сильним суперникам. Тому мотивації у нього буде через край. Вовчків же також навряд чи планує програвати – навіщо ускладнювати собі виконання чемпіонського завдання? Це протистояння точно має вийти надзвичайно емоційним.

Що було у другому турі чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8, можна пригадати за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.