ЖИТТЯ

На Переяславщині на фермі виявили тіло 48-річного працівника

Як минуло 26 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 26 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

9:23. Горбані (Ташанська ТГ). Жінка 1945 р.н. поскаржилася, що сусіди вчиняють щодо неї неправомірні дії. Звернулася для інформування. Від написання заяви відмовилася та чітку причину конфлікту не сказала.

15:49. Веселе (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що у нього виникла сварка з матір’ю. Під час телефонної розмови слухавку взяла жінка та сказала, що її син п’яний та буянить. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

16:00. Ковалин (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на фермі на дорозі виявили тіло працівника 1975 р.н. без ознак життя. Відомо, що чоловік зловживав алкоголем. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

18:01. Переяслав. Чоловік повідомив, що хоче написати заяву стосовно події, яка сталася 22 вересня. Пояснив, що є свідки, відеодокази та інформація про людей, які вбили чоловіка 1970 р.н., тіло якого виявили за автобусною зупинкою. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

20:06. Переяслав. Заявниця сповістила, що посварилася із чоловіком. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Нагадаємо, що 25 вересня на Переяславщині обікрали військового, який не був удома два місяці. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору