ГРОШІ

Яке житло можна купити на Переяславщині наприкінці вересня: актуальні ціни

На Переяславщині є вибір квартир, які можуть стати вашим житлом. Пропонуємо добірку із кількох із них.

Якщо ви у пошуку своєї ідеальної домівки, то кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець вересня для своїх читачів підібрав Інформатор. Дослідили для цього ресурс olx.

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продається будинок у районі професійного коледжу. Будинок – цегляний, дах покритий шифером. Житло складається із чотирьох кімнат, кухні, веранди, коридору та сумісного санвузла. У кімнатах зроблений косметичний ремонт. Будинок повністю готовий до проживання без негайних капіталовкладень. Підведені усі комунікації: світло, індивідуальне газове опалення, автономна каналізація, вода (свердловина). Земельна ділянка – 6 соток, є господарські будівлі.

Продається будинок у Переяславі

У будинку чотири кімнати

Підведені всі комунікації

Розміщення: Переяслав

Площа: 80,10 кв. метра

Кількість кімнат: 4

Ціна: 1 мільйон 027 тисяч 878 гривень

ЧОТИРИКІМНАТНА КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ 

У Переяславі пропонують на продаж або обмін на будинок чотирикімнатну квартиру з автономним опаленням. Квартира розміщується на другому поверсі дев’ятиповерхового будинку, утеплена зовні. Простора, зроблений ремонт, засклена лоджія. Відстань до річки – 200 метрів, до магазинів – 300 метрів. Комунікації: електрика, вивіз відходів, асфальтована дорога, газ, центральна каналізація, центральний водопровід.

Продається чотирикімнатна квартира у Переяславі

Житло з автономним опаленням

Загальна площа – 78 кв. метрів

Розміщення: Переяслав

Площа: 78 кв. метрів

Кількість кімнат: 4

Ціна: 2 мільйони 425 тисяч 791 гривня

ТРИКІМНАТНА КВАРТИРА У ЦИБЛЯХ 

У селі Циблі (Циблівська ТГ) продається трикімнатна квартира на другому поверсі чотириповерхового будинку. У житлі є ванна, меблі на кухні, балкон, лоджія, також гараж, господарське приміщення та комора. Встановлені лічильники на воду та електроенергію. Інфраструктура до 500 метрів: дитячий садок, школа, зупинка транспорту, парк, зелена зона. Недалеко ліс та Дніпро.

Квартира розміщена на другому поверсі

У квартирі три кімнати та суміжний санвузол

Ціна – 1 мільйон 027 тисяч 878 гривень

Розміщення: Переяслав

Площа: 71,80 кв. метра

Кількість кімнат: 3

Ціна: 1 мільйон 27 тисяч 878 гривень

Нагадаємо, що на вересневій сесії міськради вносили зміни до бюджету Переяслава. Які саме, дізнавайтесь тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору