Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині на АЗС автомобіль обірвав заправний пістолет та поїхав з місця події

Як минуло 28 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 28 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

9:09. Переяславське (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що вчора на АЗС UPG автомобіль обірвав заправний пістолет та поїхав з місця події. Поліція зафіксувала пошкодження та відібрала письмову заяву від директора заправки.

15:00. Переяслав. Поліції повідомили про зіткнення автомобіля Renault Megane та моторолера Honda. Ніхто не постраждав. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

15:46. Переяслав. Жінка повідомила, що невідомі особи зламали її акаунт у Telegram та просять у її друзів скинути гроші на карту в сумі 17-19 тисяч гривень. Звернулася з метою інформування.

18:25. Переяславське (Студениківська ТГ). Староста села повідомив, що на території колишнього складу виявили тіло чоловіка 1983 р.н., що лежить там протягом тривалого часу. Тіло направили на розтин.

18:47. Переяслав. Заявниця повідомила, що шахраї зламали її канал у Telegram та просять у її друзів скинути гроші на карту в сумі 15-20 тисяч гривень. Звернулася з метою інформування.

21:13. Гланишів (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що невідомі заволоділи його коштами в розмірі 3 тисячі гривень. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ), Світанку (Циблівська ТГ), Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 27 вересня на Переяславщині жінка “позичила” 6500 гривень шахраям. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.