Переяслав Перейти на сайт

У Переяславі 28 вересня тліли залишки ворожого шахеда: внаслідок падіння уламків пошкоджено будинки

У Переяславі 28 вересня тліли залишки ворожого БПЛА. Що відомо?

28 вересня о 3:29 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння господарчої будівлі внаслідок падіння БПЛА у Переяславі. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 9 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 3:37 рятувальники прибули на місце події. Загоряння господарчої будівлі не виявили, натомість тліють залишки ворожого шахеда. Рятувальники їх проливають. Внаслідок падіння уламків у житловому будинку 256 кв. метрів пошкоджено дах, фасад, вікна та двері. Також у нежитловій споруді 160 кв. метрів зафіксували схожі пошкодження. Між ними знищено паркан з металевої сітки 4 кв. метрів.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Після детальної розвідки руйнування виявили у двох житлових будівлях розмірами 80 кв. метрів. Пошкоджено вікна, фасад і паркан. Також постраждала адміністративна будівля поруч.

Нагадаємо, що уночі 28 вересня росіяни атакували дронами та ракетами. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.