Переяслав Перейти на сайт

69-річний житель Переяслава поскаржився поліції, що його ошукали на 400 тисяч гривень

Як минуло 29 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 29 вересня. Інформатор переповідає найцікавіше.

15:27. Переяслав. Заявниця повідомила, що у телефонній розмові надала свої дані чоловікові, який представився працівником банку, і зрештою втратила з картки 32 тисячі 500 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

15:43. Переяслав. Чоловік повідомив, що йому зателефонували, на його думку, шахраї та пропонували гуманітарну допомогу через руйнування внаслідок падіння уламків БпЛА. Правоохоронці розпочали карний розшук.

20:22. Веселе (Дівичківська ТГ). Жінка сповістила, що у неї виникла сварка із сестрою та двома чоловіками. Дільничий проводить перевірку.

21:06. Переяслав. Заявник 1955 р.н. поскаржився, що у період з 9 серпня до 26 вересня невідомі люди шляхом обману та зловживанням довіри заволоділи його близько 400 тисячами гривень із банківських карток. Триває карний розшук.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що 29 вересня у Переяславі автомобіль Audi на смерть збив 28-річного чоловіка на мопеді Viper. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.