Переяслав Перейти на сайт

Цей Вовчків обіграти неможливо: огляд 3 туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8

Вовчків одноосібно лідирує у чемпіонаті Переяславщини з мініфутболу. Яким був третій тур?

У суботу, 28 вересня, відбувся третій тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8. Після нього Вовчків одноосібно посів перше місце, щоправда, BOSS, який провів на одну гру менше, також поки що не втрачає очок. Мирне та “Бурти” у цьому турі здобули свої перші очки, а ось “Матадор” та “Ратибор” досі із нулями. Детальніше про зіграні матчі розповідає Інформатор.

Мирне (Вороньківська ТГ) – “Ратибор” (Переяслав) 3:1 (Чайка Д. (2 голи), Мельник М. – Бутник І.)

Проти, здавалось би, безумовного аутсайдера турніру Мирному було нелегко. Чи то “Ратибор” поступово набирає оптимальні кондиції, чи, може, Мирне не таке грізне, як було у “Лізі дворів”, бо банально не назбирало достатньо якісних футболістів для матчів 8 на 8. Словом, перший тайм мирняни виграли 2:1, але у другому відверто не вражали. “Ратибор” міг і мав зрівнювати, але забракло удачі. А ось Мирне на останній хвилині одну зі своїх контратак все ж реалізувало. Тому перемога ніби й впевнена за рахунком, але за грою не здивувала б і нічия.

Juk Store (Переяслав) – “Бурти” (Переяслав) 1:1 (Митрофаненко Вадим – Середа С.)

“Бурти” не дорахувалися очок у попередньому матчі з BOSS, тож із Juk Store футбольна доля все їм компенсувала. “Жуки” зі старту захопили ініціативу й почали створювати чимало моментів, один із яких на 11 хвилині результативно завершив Вадим Митрофаненко. Але “Бурти” досить швидко відігралися – на 16 хвилині у чужому штрафному впевнено розібрався Сергій Середа.

Було помітно, що команди дещо остерігаються одна одної, але атакували все ж завзято. Більше моментів мали футболісти Juk Store – влучали у каркас, обстрілювали голкіпера “Буртів” Богдана Реву. А крапку цьому натиску поставив потужний удар здалеку того ж Вадима Митрофаненка на останній хвилині – зовсім трішки не вистачило точності.

Тож очевидно, що у цьому матчі “жуки” втратили перші два очки, натомість “Бурти” точно здобули одне. І це для них дуже важливо, бо наступної суботи – матч із Вовчковом, де навряд чи можна на щось сподіватися.

Вовчків (Переяславська ТГ) – “Матадор-Університет” (Переяслав) 4:0 (Сахненко О., Федоренко М., Марченко Д., Розовик О.)

Вовчків зібрав у своєму складі настільки багато індивідуально сильних гравців, що навіть у невдалі дні, навіть проти гідних суперників вони здатні давати результат. Помітно, що у Вовчкова далеко не ідеальна команда, часто хтось випадає із гри, інколи емоції беруть гору над раціональністю. Скажімо, Олексій Сахненко – точно найсильніший футболіст у цьому складі, але із “Матадором” він грав ніби окремо від партнерів. Одначе це не завадило йому відкрити рахунок вже на третій хвилині й постійно створювати проблеми матадорівцям.

Так само у Максима Федоренка був не найкращий день, проте лише своєю присутністю на полі він змушував суперників напружуватися. І як наслідок, без забитого м’яча він також не залишився. Те ж стосується і Олега Розовика, який постійно, як міг, чіплявся за м’яч, щоб у певний момент все ж отримати вільний простір. А як він ним користується, ви самі знаєте.

Ось так індивідуальності й зробили результат. Та ця гра від Вовчкова була настільки непереконливою, що він міг вперше за три тури чемпіонату пропустити, та ще й неодноразово. “Матадор” зо тричі обстріляв каркас його воріт, окрім цього, мав кілька дуже небезпечних моментів. І все ж, щоби тягатися із цим Вовчковом, нашим командам потрібно або значно підсилювати свої склади, або бути ідеально зіграними та ще й сподіватися на Фортуну.

Що було у другому турі чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8, можна пригадати за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.