Переяслав Перейти на сайт

На Переяславщині військовий призвів до смертельної ДТП: що відомо

На Переяславщині сталася смертельна ДТП. Зіткнулися автомобілі Daewoo та Lacetti Nubira.

29 вересня близько 10:30 на трасі Київ-Харків біля села Студеники (Студениківська ТГ) сталась ДТП. Зіткнулися автомобілі Daewoo та Lacetti Nubira. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

За даними від поліції, водій на Daewoo, військовослужбовець 1965 р.н., не переконавшись у безпеці розвороту, зіткнувся із автомобілем Lacetti Nubira під керуванням чоловіка 1985 р.н.

Внаслідок ДТП водій Lacetti Nubira від отриманих травм помер у кареті швидкої. Також постраждала пасажирка Lacetti Nubira, жінка 1981 р.н. Її госпіталізували до Бориспільської БЛІЛ із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, ретроградною амнезією, забійно-рваною раною обличчя та волосяної частини голови, параорбітальною гематомою лівого ока, закритим переломом правої ключиці та забоєм грудної клітини. Автомобілі отримали механічні пошкодження.

Правоохоронці відкрили кримінальне впровадження за ч. 1 ст. 415 (Порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або загибель потерпілого).

Нагадаємо, що 18 вересня поблизу села Стовп’яги сталась ДТП. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.