ЖИТТЯ

Водій Audi, який на смерть збив 28-річного мопедиста у Переяславі, був п’яним

Водій, який спричинив смертельну ДТП у Переяславі, був п’яним. Що відомо?

29 вересня близько 21:25 на вулиці Богдана Хмельницького у Переяславі сталась ДТП. За попередніми даними, 35-річний водій, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля Audi, допустив зіткнення з мопедом Viper, який рухався в попутному напрямку попереду. 28-річний водій мототранспорту загинув на місці події. Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Київської області, передає Інформатор.

На місці події поліцейські за допомогою алкотестера “Драгер” зафіксували у водія легковика 2,2 проміле алкоголю (від 1,5 до 2,5 – сп’яніння середнього ступеню). Його затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі слідчого управління поліції розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції, що спричинило смерть потерпілого). Водію Audi загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 10 років.

Нагадаємо, що раніше цього ж дня на Переяславщині військовий призвів до смертельної ДТП. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка поліції Київщини

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору