Переяслав Перейти на сайт

Ярослав Пидорич із Переяслава здобув “бронзу” чемпіонату України у шведській естафеті

Наприкінці минулого тижня переяславські спортсмени взяли участь у чемпіонатах з боксу та легкої атлетики. Які результати?

27-29 вересня на стадіоні Національного технічного університету нафти і газу в Івано-Франківську тривав командний чемпіонат України із легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2007-2008 р.н. У ньому взяли участь 440 спортсменів. До команд Київської області увійшли й переяславці. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ, передає Інформатор.

Спортсмен Переяславської ДЮСШ Ярослав Пидорич у складі команди Київщини здобув “бронзу” у шведській естафеті (100 м + 200 м + 300 м + 400 м).

Також Ярослав Пидорич у бігу на 100 та 200 метрів виборов п’яті місця, його результати – 11,59 сек. та 23,52 сек. відповідно. А Дмитро Подольній дебютував у стрибках у довжину та увійшов у десятку найкращих. Цих спортсменів тренує Микола Мальченко.

Загалом же команда Київської області набрала 576 очок та посіла четверте підсумкове місце.

З 26 по 28 вересня у боксерській залі Київського обласного спортивного фахового коледжу у Броварах тривав чемпіонат Київської області з боксу серед юніорів та юніорок 2009-2010 р.н. Участь взяли близько 200 боксерів, серед них – переяславці. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ.

Боксери Переяславської ДЮСШ опинилися на призових місцях. “Золото” у своїх категоріях вибороли Ярослав Духновський та Роман Кутовий. “Срібло” здобув Станіслав Духновський , а “бронзу” – Юрій Черняк та Станіслав Набок. Їх тренують Семен Грушецький, Олександр Смірнов та Ігор Юрченко.

Нагадаємо, що 27 вересня на навчально-спортивній базі “Переяславль” провели змагання до Всесвітнього дня туризму. Результати – тут.

Фото: Facebook-сторінка Переяславської ДЮСШ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.