Переяслав Перейти на сайт

У гімназії Переяслава у День захисників на ярмарку зібрали понад 28 тисяч гривень для ЗСУ

У Переяславській гімназії №3 провели благодійний ярмарок та козацькі забави. Зібрали понад 28 тисяч гривень на ЗСУ.

1 жовтня, у День захисників та захисниць України, у Переяславській гімназії №3 провели благодійний ярмарок на підтримку військових та козацькі забави. Спільними зусиллями зібрали понад 28 тисяч гривень. Про це повідомили на Facebook-сторінці школи, передає Інформатор.

Ярмарок організували учні, батьки та класні керівники 1, 3, 5, 6-А та 6-Б класів. Вони підготували багато різноманітних страв та смаколиків. На столах продавали біляші, пиріжки, піцу, чебуреки, торти, круасани, горішки, кейк-попси, тирамісу, кекси та смачні компоти.

“Всього неможливо перелічити, на скільки відповідально та майстерно поставились до підготовки спільної важливої справи. Величезна подяка кожному, хто старанно готував смаколики, щоб підтримати наших захисників. Зібрані кошти – 28 тисяч 283 гривні – будуть спрямовані на підтримку наших військових”, – зазначили у повідомленні.

Також цього дня у гімназії змаганнями відзначили й День українського козацтва. Традиційно провели забави “Козаки – ваша слава навіки”. Для школярів організували активності та командні змагання, де кожен міг показати та випробувати свою спритність, вправність, швидкість та переконатись у важливості дружньої підтримки.

Нагадаємо, що 1 жовтня у Переяславі до Дня захисників та захисниць України провели мітинг. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Переяславської гімназії №3

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.