Переяслав Перейти на сайт

Працівниця кафе у Переяславі поскаржилася поліції на відвідувачів, які майже опівночі відмовлялися покидати заклад

Як минули 1 та 2 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 1 та 2 жовтня. Інформатор переповідає найцікавіше.

1 жовтня, 12:46. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось намагався заволодіти її грошима з банківської картки. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

13:20. Переяслав. Чоловік поскаржився, що замовив фотокамеру за 16 тисяч 148 гривень, але після оплати продавець так і не надіслав товар. Триває перевірка.

23:37. Переяслав. Працівниця кафе повідомила, що у неї виник конфлікт з відвідувачами, які відмовлялися покидати заклад. Викликала наряд поліції. Зрештою конфлікт врегулювали мирно.

2 жовтня, 11:10. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник 1938 р.н. поскаржився, що його внук зловживає спиртними напоями та свариться. За цим фактом триває перевірка.

16:13. Ковалин (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що позичила гроші знайомій, але вона їх не повертає. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

19:07. Харківці (Переяславська ТГ). До поліції надійшла письмова заява від чоловіка, який повідомив, що замовив акумуляторну батарею та інвертор, заплатив 45 тисяч та 103 тисячі 340 гривень. Згодом вирішив, що це можуть бути шахраї і заблокував свій переказ. Триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що 30 вересня жителі Переяславщини скаржилися поліції, що не отримали послуги та товар, за які уже заплатили. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.