ЖИТТЯ

Коли Вовчків та BOSS вперше втратять очки? Анонс 4 туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8

У суботу відбудеться четвертий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу. Анонсуємо матчі.

У суботу, 5 жовтня, відбудеться четвертий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8. Juk Store та “Бурти” спробують вперше відібрати очки у BOSS та Вовчкова відповідно. Інформатор анонсує ці матчі.

14:30. BOSS (Переяслав) – Juk Store (Переяслав). Ця пара команд наразі здається найбільш рівною та непередбачуваною щодо результату. Обидва колективи мають непоганий підбір виконавців та досить добре зіграні. Щоб хоча би якось проаналізувати їхні можливості та зробити певні прогнози, можна звернути увагу на вже проведені матчі. І BOSS, і Juk Store у перших турах зіграли із “Матадором” та “Буртами” (“жуки” ще й із “Ратибором”, але той розгром немає сенсу враховувати). BOSS і Juk Store перемогли “Матадор” із мінімальною перевагою – 1:0 та 2:1 відповідно, але все ж перші ледь втримали свою перемогу, а другі вирвали її у напруженій боротьбі. “Бурти” BOSS переграв 2:1, хоча за грою все мало би завершитись нічиєю, а ось “жуки” якраз спромоглися лише на нічию, хоч і заслуговували на перемогу. Тож бачимо, що “боси” поки що витискають максимум у всіх своїх матчах, навіть не найбільш вдалих, а ось “жуки” вже дещо недобрали очок. Чи продовжиться ця тенденція у очній зустрічі претендентів на медалі?

15:30. “Бурти” (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ). Те, що Вовчків впевнено стане чемпіоном, сумнівів не викликає. Але очки він повинен рано чи пізно втратити, бо жодна команда не може провести цілий турнір із 12 матчів стабільно впевнено, без спадів, не розслабляючись. І здається, що найбільше шансів засмутити вовчківчан є не у явних претендентів на медалі, у матчах із якими лідер точно буде зібраний як морально, так і за складом футболістів, а у таких собі “темних конячок”. “Бурти” ідеально підходять під цю категорію. Зрозуміло, що вони поступаються Вовчкову у майстерності, але у один конкретний день, за якихось ексклюзивних обставин у них достатньо снаги, аби відібрати очки у фаворита. Чому б такому дню не настати вже цієї суботи?

Матч “Матадор-Університет” (Переяслав) – Мирне (Вороньківська ТГ) за згодою обох команд перенесли на неділю, 13 жовтня.

Що було у третьому турі чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8, можна пригадати за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору