Переяслав Перейти на сайт

Поблизу Переяслава автомобіль Opel Vivaro зіткнувся з трактором: постраждали дві пасажирки

Біля Переяслава сталася ДТП. Автомобіль Opel Vivaro зіткнувся з трактором. 

3 жовтня близько 20:20 на 48-му кілометрі автодороги Бориспіль-Дніпро біля Переяслава сталася ДТП. Автомобіль Opel Vivaro зіткнувся з трактором John Deere. Постраждали дві пасажирки. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

За даними від поліції, водій автомобіля Opel Vivaro не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним в темну пору доби. Також в умовах недостатньої видимості не врахував швидкість руху транспортного засобу, щоб мати змогу його зупинити у межах видимості дороги, у разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку водій об’єктивно спроможний виявити, не вжив заходів для зменшення швидкості аж до зупинки та зіткнувся з трактором John Deere 02652аі, який рухався по переду з неосвітленим причіпом ЗПТС.

Внаслідок ДТП постраждали дві пасажирки автомобіля. Одна отримала перелом руки, інша – струс головного мозку. Їх госпіталізували до лікарні. Авто отримало механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Нагадаємо, що 1 жовтня працівниця кафе у Переяславі поскаржилася поліції на відвідувачів, які майже опівночі відмовлялися покидати заклад. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.