ЖИТТЯ

У Переяславі привітали працівників освіти, а вчитель економіки Юрій Федоренко отримав подяку від Київської ОВА

У Переяславі до Дня працівників освіти нагороджували вчителів. Як це було?

У Київській області з нагоди Дня працівників освіти, який відзначатимуть 6 жовтня, провели урочистий захід та церемонію нагородження освітян. Почесну нагороду отримав вчитель економіки Великокаратульської гімназії Юрій Федоренко. Про це повідомили на сайті міської ради Переяслава, передає Інформатор.

Відзнаками Київської обласної військової адміністрації нагородили 24 педагогів та управлінців освітньої системи області, які досягли вагомих результатів у своїй професійній діяльності. Зокрема, пам’ятну статуетку “Лідер освітнього фронту” та грошову премію отримали 14 педагогів області. Іншим педагогам вручили почесні грамоти та подяки. Почесною нагородою відзначили і вчителя економіки Великокаратульської гімназії Юрія Федоренка.

Також подякою голови Київської ОВА з нагоди Дня захисників і захисниць України та з нагоди професійного свята відзначили 47 освітян, які захищають незалежність і територіальну цілісність України на полі бою. Оскільки вони не змогли прибути на церемонію нагородження, відзнаки передали у військові частини, де вони виконують бойові завдання.

Також 4 жовтня урочистості з нагоди Дня працівників освіти провели у Переяславському будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді. Освітян привітали міський голова Переяслава Вячеслав Саулко, начальник відділу освіти Петро Ярмоленко та голова профспілки працівників освіти громади Світлана Каплюк.

Грамотами та подяками відзначили досягнення працівників закладів освіти громади, серед яких шість креативних педагогів Переяславського БХТДЮМ.

Привітали своїх викладачів виступами танцюристи акробатично-хореографічної студії “Фантазія” та студії сучасного танцю “Шоколад”, а також співаки вокальної студії “Гармонія” та “Акорд”.

Нагадаємо, що школа у Великій Каратулі існує 120 років, її історію нагадують на виставці у музеї просто неба в Переяславі. Про це читайте тут.

Фото: сайт Переяславської міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору