Переяслав Перейти на сайт

Уночі 4 жовтня росіяни атакували Україну дронами: на Київщині працювала ППО

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 4 жовтня російські війська атакували об’єкти критичної інфраструктури України 19-ма ударними БпЛА типу Shahed. Сили ППО знищили 9 безпілотників у Київській, Черкаській, Кіровоградській та Херсонській областях. 7  дронів локаційно втрачені. Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації 3 жовтня о 23:31 повідомляли, що у повітряному просторі області зафіксували БпЛА, а сили ППО працювали по цілях.

У Кіровоградській ОВА повідомили, що внаслідок дронової атаки в Голованівському районі пошкоджено адмінбудівлю одного з підприємств. Легкі травми отримав працівник підприємства.

У Черкаській ОВА повідомили, що під час нічних тривог над областю оборонці знищили 5 ворожих БпЛА. Минулось без постраждалих. Руйнацій інфраструктури теж немає.

У Херсонській ОВА сповістили, що під час нічної атаки сили протиповітряної оборони знищили над територією області 2 “шахеди”. А вже близько 5:30 атакували дроном Кізомис. Постраждав 54-річний чоловік, який їхав на мопеді. Він дістав вибухову травму, поранення передпліччя та перелом кістки руки. Його госпіталізували.

Нагадаємо, що 3 жовтня російські війська завдали удару по території України 105-ма ударними БпЛА. Про наслідки – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.