ГРОШІ

ВУКГ Переяслава закупить пісок у постачальника з дорожчою пропозицією: раніше були сіль та щебінь

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 20 вересня до 4 жовтня оголосили 3 порівняно значні тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 20 до 30 вересня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. На 3 мікропіпетки, штатив для мікропіпеток, 2 наконечники для дозаторів у лікарні готові були витратити 13 тисяч гривень. ФОП Корнійчук Людмила Миколаївна поставить цей товар до кінця року за 12 тисяч 769 гривень 60 копійок.

Із 2 до 10 жовтня. Замовник – Переяславська БЛІЛ. 40 тисяч гривень передбачили у лікарні на послуги медичних лабораторій. Переможець торгів повинен буде надавати їх до кінця року.

Із 3 до 11 жовтня. Замовник – Переяславське ВУКГ. На 1250 тонн щебенево-піщаної суміші (фракція С 7 0-40 мм) для висипки доріг у громаді передбачили 628 тисяч 976 гривень. Переможець торгів повинен буде поставити її до 31 жовтня.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Переяславське ВУКГ планувало закупити 1000 тонн річкового піску за щонайбільше 390 тисяч 033 гривні 36 копійок. Серед двох учасників торгів ТОВ “ЕКСПРЕС ТЕХБУД” із Києва зробило вигіднішу пропозицію – 339 тисяч 600 гривень, – але її дискваліфікували. Причина – до моменту укладання угоди переможець не надав замовнику деяких необхідних документів. Тож тендер виграло ТОВ “СТЕПЛ ЛТД” із Переяслава з пропозицією 340 тисяч гривень. Має поставити товар до 31 жовтня.

Переяславська лікарня придбала реактиви та витратні матеріали для лабораторних досліджень у ТОВ “ОКТОМЕД” із Києва за 14 тисяч 860 гривень 80 копійок. Передбачали ж на це 17 тисяч гривень. За 260 тисяч гривень купили стельову операційну світлодіодну лампу у ФОП Короткова Галина Анатоліївна із Одеси. Могли ж на це витратити щонайбільше 301 тисячу гривень. А 4 тисячі 720 гривень витратили на перезарядку 80 вогнегасників. Ці послуги надасть ФОП Власенко Ганна Дмитрівна із Васильківського району Київщини. Передбачали на це 8 тисяч гривець. Всі згадані послуги та товари мають надати лікарні до кінця року.

У НІЕЗ “Переяслав” передбачали 207 тисяч 916 гривень 86 копійок на 12 тисяч 560 кубічних метрів природного газу для опалення кафе на 50 місць з адміністративними приміщеннями на вул. Шевченка, 6 (мається на увазі колишній “Старий вертеп”, що зараз є так званим приміщенням фондів НІЕЗ) та цілісного майнового комплексу “Музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини” із 15 жовтня до 30 квітня наступного року. Але тендер не відбувся.

Нагадаємо, що на вересневій сесії міськради Переяслава виділяли гроші на ремонти ФАПів, стипендії, зарплати. Деталі – тут.

Віталій Усик

Цей матеріал підготовано завдяки ресурсу zakupivli.pro

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору