ЖИТТЯ

На Переяславщині жінки скаржилися поліції на колишніх чоловіків: один не сплачує аліменти, інший – не віддає речі

Як минули 3 та 4 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 3 та 4 жовтня. Інформатор переповідає найцікавіше.

3 жовтня. Переяслав. Заявниця повідомила, що на автостанції невідомий чоловік в стані алкогольного сп’яніння неадекватно себе поводить, нецензурно лається та качається по землі. Правоохоронці встановили особу порушника та доставили до ТЦК, де на нього склали протокол за статтею 210 (Порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку в особливий період) та вручили повістку.

4 жовтня. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що буянить зять. За цим фактом дільничий проводить перевірку.

12:41. Лецьки (Циблівська ТГ). Жінка повідомила, що її колишній чоловік має заборгованість зі сплати аліментів. За цією справою триває перевірка.

12:49. Переяслав. Заявниця повідомила, що колишній чоловік не віддає особисті речі, не відчиняє двері та не відповідає на дзвінки. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі, Горбанях (Ташанська ТГ), Хоцьках (Циблівська ТГ), Студениках (Студениківська ТГ), Ковалині (Дівичківська ТГ) та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 1 жовтня працівниця кафе у Переяславі поскаржилася поліції на відвідувачів, які майже опівночі відмовлялися покидати заклад. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору