Переяслав Перейти на сайт

У вересні в Переяславі побралися 72-річні чоловік та жінка

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за вересень.

З 1 по 30 вересня у Переяславі народилося 26 немовлят, з яких 10 хлопчиків та 16 дівчаток (рік тому у вересні народилось 14 дітей). Найпоширенішими іменами для дівчаток були Єва та Софія, серед хлопчиків подібних не було. Були рідкісні імена – Еней, Мелік. Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 16 пар (торік у цьому ж місяці було 38). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2001 р.н. та дружина 2005 р.н., а найстаршими – чоловік 1952 р.н. та дружина 1952 р.н. Розірвали шлюб шість пар. Змін імен та прізвищ не було.

Минулого місяця зареєстрували 78 смертей (53 чоловіки та 25 жінок). Найстаршою з померлих у Переяславі була 98-річна жінка, а наймолодшим – 30-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршим померлим був 96-річний чоловік, а наймолодшим – 34-річний чоловік. Торік у вересні смертей було на 5 менше.

Нагадаємо, що у Переяславі привітали працівників освіти, а вчитель економіки Юрій Федоренко отримав подяку від Київської ОВА. Детальніше за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.