Переяслав Перейти на сайт

Вовчків та BOSS здобувають складні перемоги та готуються до очного матчу: огляд 4 туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8

Вовчків та BOSS поки що не програють у чемпіонаті Переяславщини з мініфутболу. Яким був четвертий тур?

У суботу, 5 жовтня, відбувся четвертий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8. Вовчків та BOSS у складних поєдинках продовжили свій безпрограшний шлях. “Матадор-Університет” (Переяслав) та Мирне (Вороньківська ТГ) перенесли свій матч на 13 жовтня. Про інші дві гри детальніше розповідає Інформатор.

BOSS (Переяслав) – Juk Store (Переяслав) 5:1 (Висоцький П. (2 голи), Антоновський М., Полуденний А., автогол – Чабаненко О.)

Juk Store може програти цей матч лише сам собі – так здавалося перед його початком та після першого тайму. “Жуки” підійшли до надважливого протистояння із BOSS у чудовому стані: добре зібрали склад, повернувся навіть Павло Лисенко, який не грав раніше через травму. І саме він у стартові хвилини створив кілька небезпечних моментів. Натомість, BOSS мав лише одну заміну, що суттєво ускладнювало ротацію гравців й можна було спрогнозувати, що команда швидко втомиться.

Загалом у першому таймі Juk Store контролював ситуацію. Тож гол на 8 хвилині Олександра Чабаненка зовсім не викликав здивування. Скоріше, здивувало те, що “жуки” не забили більше, бо мали для цього нагоди і Владислав Столяренко (головою пробив у лічених сантиментрах від штанги), і той же Павло Лисенко (то голкіпер рятував, то влучності не вистачало). Ну нічого, дотиснуть у другому таймі – так здавалося збоку, так, можливо, думали й самі футболісти Juk Store.

А вийшло все зовсім навпаки. На другу половину BOSS вийшов дуже зарядженим і вкотре у цьому турнірі показав, що має неабиякий характер та, мабуть, фізичну підготовку. “Жуки” ж розсипалися чи то через втому, чи просто були морально знищені. Бо “боси” просто розривали їхній захист, у ці миті видавалося, що грають команди із різних ліг, а не два претенденти на медалі. На 42 хвилині Петро Висоцький зрівняв рахунок, за 5 хвилин Максим Антоновський вивів BOSS уперед. А потім із 52 до 58 хвилини були три “контрольні в голову”.

Таким чином BOSS із трьома перемогами у трьох матчах вийшов на чисте друге місце. Випереджає його лише Вовчків, який виграв чотири із чотирьох своїх матчів. І вже у наступному турі на них чекає очне протистояння. Після нього у чемпіонаті залишиться або лише одна команда, яка не втрачала очок, або жодної у випадку нічиєї.

“Бурти” (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ) 1:2 (Середа М. – Галицький О. (2 голи))

Вовчків цієї суботи був найближчим до втрати очок протягом всього чемпіонату. “Бурти” змогли дати бій беззаперечному фаворитові й не дозволили забити тим, хто це робить завжди. Але поки атакувальні гравці “мовчали”, у гру вступив той, хто зазвичай залишає своє прізвище у протоколі арбітра лише у графі дисциплінарних покарань. Олександр Галицький вже на 2 хвилині вдало пробив здалеку, чим суттєво погіршив ситуацію для “Буртів”, а на 40 хвилині подвоїв перевагу. За 7 хвилин до фінального свистка Максим Середа відквитав один м’яч – чітко пробив у дальній нижній кут. Це, до слова, перший пропущений м’яч вовчківчан у турнірі. Переяславці могли навіть зрівняти, бо великими силами атакували на останніх хвилинах, мали моменти. Проте Вовчків втримався.

“Бурти” показали передусім BOSS, що із Вовчковом можна грати, що там такі ж восьмеро людей, у яких бувають невдалі дні й останнім часом досить часто. Втім боротися на рівних, якщо практично не буде замін, тоді як Вовчків точно привезе багатьох своїх “зіркових заробітчан”, не вийде.

Що було у третьому турі чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8, можна пригадати за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.