Переяслав Перейти на сайт

Жителька Переяслава поскаржилася кіберполіції на кредиторів, які вимагають повернути борг її чоловіка

Як минули 5 та 6 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 5 та 6 жовтня. Інформатор переповідає найцікавіше.

5 жовтня, 8:33. Гайшин (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що буянить її чоловік. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

16:51. Переяслав. Заявниця звернулася до кіберполіції через проблему з кредитором. Вона повідомила, що її чоловік проходить процедуру банкрутства, але, попри це, кредитори турбують його та близьке оточення. У неї вимагають повернути борг та надати інформацію про чоловіка. З різних номерів розсилаються повідомлення про те, що вона нібито надаватиме послуги сексуального характеру для повернення грошей та поширюють іншу неправдиву інформацію. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

6 жовтня, 17:00. Хоцьки (Циблівська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Nissan Qashqai та Tesla. Ніхто не постраждав. Учасники склали європротокол.

21:33. Переяслав. Жінка поскаржилась, що буянить її чоловік. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі, Великій Каратулі (Переяславська ТГ), Улянівці (Ташанська ТГ), Строкові (Студениківська ТГ) та Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 4 жовтня на Переяславщині жінки скаржилися поліції на колишніх чоловіків. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.