ЖИТТЯ

Лікарня Переяслава отримала від благодійників 10 візків та продукти харчування

Переяславська лікарня отримала допомогу від благодійників. Чим забезпечили медзаклад?

Нещодавно Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування отримала допомогу від благодійного фонду “Древляни”. Їй передали 10 візків, призначених для людей з особливими потребами. Про це 8 жовтня повідомили на Facebook-сторінці БЛІЛ, передає Інформатор.

“Щиро дякуємо благодійникам, які, не дивлячись на війну в країні та складнощі, продовжують підтримувати та допомагати медичним закладам у забезпеченні необхідними технічними засобами”, – написали у лікарні.

1 жовтня повідомили, що лікарня отримала благодійну допомогу від сільськогосподарського підприємства “Саланг-Агро”. Передали 150 кг борошна. А 3 жовтня повідомили, що до харчоблоку закладу від жителів села Горбані (Ташанська ТГ) надійшло 240 кг картоплі, 20 кг моркви, 40 кг цибулі, 100 кг буряка, 18 кг капусти, 40 кг огірків, 12 кг меду, 4 кг сушок.

7 жовтня на сторінці лікарні написали, що адміністрація ПОА “Україна” передала закладу по 16 кілограм гречаної крупи, рису та крупи “Артек”. Також Юрій Рашевський передав по 10 кілограм гречаної крупи та рису, 50 кілограм цукру та 20 кг капусти.

Нагадаємо, що травмотологічне відділення лікарні Переяслава перенесли. Де воно тепер, дізнавайтесь тут.

Фото: Facebook-сторінка Переяславської БЛІЛ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору