Переяслав Перейти на сайт

Дощем розмило дорогу до криниці, підтопило житло: поліції Переяслава скаржилися на наслідки негоди

Як минули 7 та 8 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 7 та 8 жовтня. Інформатор переповідає найцікавіше.

7 жовтня, 12:30. Переяслав. Заявниця 1947 р.н. поскаржилася, що дощем розмило дорогу до її криниці. Попросила зв’язатися із начальником поліції. У телефонній розмові їй надали роз’яснення щодо подальших дій.

15:27. Переяслав. Жінка повідомила, що хтось зняв з її банківської картки спочатку 3 тисячі гривень, а потім ще 4 тисячі 900 гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

16:42. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка звернулася з проханням повідомити відповідні служби, що через погодні умови її житло підтоплює від зачиненої аптеки. Припустила, що там пошкоджений дах. Поліція з’ясувала, що затопило другий поверх будинку. Порекоменувала звернутися до старости села для проведення ремонтних робіт.

8 жовтня, 21:00. Переяслав. Жінка написала заяву через протиправні дії свого чоловіка стосовно неї. Триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Вінинцях (Циблівська ТГ), Хоцьках (Циблівська ТГ) та Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 5 жовтня жителька Переяслава поскаржилася кіберполіції на кредиторів, які вимагали повернути борг її чоловіка. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.