Гарбузове какао – дещо незвичайний осінній напій. Спробуйте приготувати.
Гарбузове какао не є традиційним напоєм, а дещо експерементальний. Проте поєднання таких простих інгредієнтів у результаті дасть цікавий смак. А для осінньої пори це ідеальний варіант чогось гарячого та незвичного. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 0,5 л молока
- 2 ч. л. порошку какао
- 0,5 склянки гарбузового пюре
- 0,5 ч. л. меленої кориці
- 1 ч. л. меді
- дрібка ванільного цукру
Приготування:
- У каструлі на середньому вогні підігрійте молоко.
- Як тільки молоко почне закипати, почніть додавати какао, постійно помішуючи.
- Зменшіть вогонь та додайте гарбузове пюре, корицю, ванільний цукор та мед.
- Доведіть до кипіння, процідіть напій через сито у чашки. Готове какао можна прикрасити вершками та цукерками.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.