ЖИТТЯ

Уночі 9 жовтня росіяни атакували Україну дронами та балістикою: на Київщині працювала ППО

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 9 жовтня російські війська завдали удару трьома балістичними ракетами Іскандер-М/KN-23 по Полтавщині, а також 22-ма ударними БпЛА по території України. Сили ППО знищили 21 ворожий БпЛА у Київській, Одеській та Вінницькій областях. Ще один повернув у напрямку росії.  Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації о 3:18 повідомляли, що у повітряному просторі зафіксували БпЛА, сили ППО працювали по цілях. Про наслідки наразі не сповіщали.

У Одеській ОВА повідомили, що сили ППО знищили більшість цілей у області. Внаслідок атаки в Одеському районі пошкоджено скло та фасад дев’ятиповерхівки, без подальшого займання. Травмовано 5 людей, троє із них госпіталізовані у стані середнього ступеня тяжкості. Також сталося займання мансардного поверху недобудови. Пожежу площею 400 кв. метрів оперативно ліквідували. Пошкоджено скління корпусу одного з медичних закладів.

Наслідки нічної атаки на Одещині

Нагадаємо, що уночі 6 жовтня росіяни атакували Київщину та 13 інших областей України ракетами та дронами. Про наслідки – тут.

На фото Chornomorsk INFO – наслідки атаки на Одещині.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору