ЖИТТЯ

На автостанції у Переяславі п’яний чоловік лаявся та чіплявся до хлопців

Як минуло 9 жовтня у Переяславі? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 9 жовтня. Інформатор переповідає найцікавіше.

9 жовтня, 9:29. Переяслав. Заявниця повідомила, що у неї виник конфлікт з грубим таксистом. Вона залишила скаргу у службу таксі. Зрештою від написання заяви до поліції відмовилась.

16:32. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на автостанції п’яний чоловік лається та чіпляється до хлопців. Заявниця звернулася для інформування.

20:32. Переяслав. Жінка поскаржилась на свого сина, який протягом трьох місяців систематично свариться із нею. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

10 жовтня, 1:04. Переяслав. Чоловік повідомив про конфлікт зі знайомою. Згодом у телефонній розмові сказав, що ситуацію врегулювали самостійно.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 7 жовтня поліції Переяслава повідомляли про наслідки негоди. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору