Переяслав Перейти на сайт

Хтось вперше втратить очки, а хтось – нарешті здобуде: анонс 5 туру чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8

У суботу відбудеться п’ятий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу. Анонсуємо матчі.

У суботу, 12 жовтня, відбудеться п’ятий тур чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8. Він може вдатися чи не найцікавішим за весь турнір, адже у кожному матчі сходяться досить рівні суперники. А вишенькою на торті стане центральне протистояння ігрового дня між командами, які досі не втрачали очок. Інформатор анонсує всі поєдинки.

14:00. Мирне (Вороньківська ТГ) – “Бурти” (Переяслав). Мирне поки що провело найменше ігор на турнірі (лише дві), тому робити висновки про його рівень складно. Мирняни мінімально програли Вовчкову, хоча мали пропускати значно більше, аніж один м’яч, і виграли у “Ратибора” 3:1, хоча цілком могли і втратити очки. У “Буртів” же лише 1 очко після трьох турів, хоча за грою ця команда аж ніяк не розчаровує. Переяславці дали бій кожному своєму опоненту, попри те, що це були лідери чемпіонату – Вовчків (1:2), BOSS (1:2) та Juk Store (1:1). Тому, ймовірно, протистояння із Мирним потенційно визначатиме, хто виграє “бронзу”.

15:00. “Ратибор” (Переяслав) – “Матадор-Університет” (Переяслав). Ці ж дві команди залишилися єдиними, які досі не мають очок. І стосовно обох це дещо неочікувано. Якщо щодо “Ратибора” несподіванка полягає, скоріше, у тому, що він програє переважно розгромно та без шансів (виняток – матч із Мирним), то на те, що “Матадор” після трьох матчів матиме 0 очок, не сподівався, мабуть, ніхто, нехай і грав він із трьома лідерами. Зрозуміло, що в цьому матчі він буде безперечним фаворитом і зобов’язаний нарешті перемогти, але “Ратибор” має впиратися. Бо коли ж, як не зараз?

16:00. Вовчків (Переяславська ТГ) – BOSS (Переяслав). І за результатами, і за грою це найкращі команди на старті чемпіонату. Вони перемогли у всіх своїх матчах (Вовчків – у чотирьох, а BOSS – у трьох). Здається, що вовчківчани поки що або грають із деяким запасом, або просто не достатньо зібрані (то Мирному не можуть забити, то із “Буртами” влаштовують собі валідольну кінцівку). А ось BOSS витискає максимум і навіть більше, бо зі всіх трьох своїх матчів не було жодного, де він був кращим цілком і безсумнівно. Із “Матадором” у другому таймі втримував мінімальну перемогу, із “Буртами” також мало не втратив її, а у Juk Store лише завдяки дивовижному другому тайму забрав 3 очки. Це не означає, що BOSS слабкий і йому просто щастить – у цієї команди є характер, зіграність та неабияка фізична підготовка, ну і звичайно, дрібку фарту ніхто не скасовував. Якщо це все складеться у ті 60 хвилин проти Вовчкова, то головному фаворитові чемпіонату може бути непереливки.

У неділю, 13 жовтня, має відбутися перенесений матч четвертого туру між “Матадором” та Мирним. О котрій він розпочнеться, наразі невідомо.

Що було у четвертому турі чемпіонату Переяславщини з мініфутболу 8х8, можна пригадати за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.