ЖИТТЯ

На Переяславщині автомобіль Opel Vectra зіткнувся з вантажівкою: водій втік із місця події, його знайшли вдома п’яним

На Переяславщині сталася ДТП. Автомобіль Opel Vectra в’їхав у вантажівку DAF.

9 жовтня близько 22:00 на 97-му кілометрі автодороги Київ-Харків біля Студениківської громади, що на Переяславщині, сталася ДТП. Автомобіль Opel Vectra зіткнувся з вантажівкою DAF та залишив місце події. Про це повідомили на Facebook-сторінці патрульної поліції Київської області, передає Інформатор.

На місці ДТП патрульні виявили водія вантажівки DAF, який сказав, що інший керманич на невідомому авто зіткнувся з його вантажівкою та поїхав з місця події. Окрім того, поліціянти виявили уламки дзеркала та протитуманної фари порушника.

Правоохоронці склали схему ДТП та оглянули прилеглу ділянку в напрямку, яким поїхав втікач. Неподалік села Сомкова Долина (Студениківська ТГ) виявили автомобіль Opel Vectra з ознаками, характерними для ДТП, однак водія там не було.

Поліціянти встановили власника виявленої автівки, дізнались місце його проживання та поїхали за адресою. Власником виявився 56-річний чоловік, який перебував вдома. Під час спілкування він розповів, що справді був за кермом свого автомобіля, вчинив ДТП та залишив місце автопригоди. Також у чоловіка помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Він заявив, що вживав алкоголь вдома після того, як вчинив ДТП і лишив автомобіль дорогою додому. Результат огляду на стан сп’яніння склав 2,39 проміле та перевищив встановлену норму майже у 12 разів.

На порушника склали адміністративні протоколи за ст. 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП, до якої причетні) та за ч. 4 ст. 130 (Вживання водієм алкоголю після ДТП за його участю до проведення огляду на стан сп’яніння).

 

Нагадаємо, що 11 жовтня у Переяславі біля офісу Інформатора у ДТП потрапили автомобілі Audi та Peugeot. Деталі – тут.

Фото: патрульна поліція Київської області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору