Переяслав Перейти на сайт

Наркотики, шахрайство та сварки: як минуло 10 жовтня для поліції Переяслава

Як минуло 10 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 10 жовтня. Інформатор переповідає найцікавіше.

11:31. Переяслав. Заявник повідомив, що у нього виник конфлікт із охороною гаражного кооперативу, бо його не впускають на територію. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

11:44. Переяслав. Жінка повідомила, що її 61-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння буянить та неадекватно поводиться. Зрештою ситуацію врегулювали мирно.

14:12. Переяслав. Чоловік поскаржився, що у нього виник конфлікт з працівниками “жеку”. За його словами, ті відмовляються відновлювати водопостачання. Відомо, що заявник перебуває на обліку у психіатра.

18:08. Переяслав. Під час поверхневої перевірки 20-річного чоловіка, той сказав правоохоронцям, що має при собі наркотичну речовину. Викликали слідчо-оперативну групу. Відкрили кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:20. Переяслав. Заявниця сповістила, що з її картки на іншу хтось перерахував 14 тисяч гривень. При цьому особистих даних вона нікому не повідомляла. За цією справою триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що 9 жовтня на автостанції у Переяславі п’яний чоловік лаявся та чіплявся до хлопців. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.