ЖИТТЯ

У Переяславі шукають домівку собакам, яких рятують від війни

Із зони бойових дій до Переяслава привезуть трьох собак. У притулку місця не вистачає, тому їм шукають домівки.

До переяславської ГО “У добрі” руки”, яка опікується безпритульними собаками, звернулася всеукраїнська зоозахисна громадська організація UAnimals. Сповістила, що військові, які воюють на Покровському напрямку, просять евакуювати звідти трьох собак, яких власники, покидаючи населені пункти, залишили на подвір’ях. Про це 10 жовтня у Facebook написала засновниця “У добрі руки”, депутатка міськради Переяслава Аліна Римар, передає Інформатор.

Проте у пункті перетримки ГО “У добрі руки” зараз взагалі немає вільних місць. Тож волонтери терміново намагаються знайти собакам із зони бойових дій гарних господарів.

“Завдяки” деяким нашим місцевим жителям, які неспроможні стерилізувати своїх собак, у нас у притулку просто немає місць. Тому, друзі, потрібно щось нам усім разом вирішувати, думати, допомагати. Волонтери UAnimals вже виїхали за собанями. Тому на все про все у нас кілька днів”, – написала Аліна Римар.

Вівчарка із Покровська вже знайшла нову родину. Руденька Лола із Курахового також, скоріше за все, матиме домівку (зараз уточнюють, чи вона може жити з іншими собаками). А ось іще один чорно-рудий песик, який гарно усміхається (на фото), чекає на свої добрі руки. Забрати його можна, звернувшись до Аліни Римар за тел. (093)766-56-02. Якщо ж він вам чомусь не припав до душі, то можна вибрати собі домашнього улюбленця прямо у притулку – там зараз 165 собак.

Вакцинація та стерилізація собак для нових власників будуть абсолютно безкоштовними, запевнили у ГО “У добрі руки”.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали історію про двох песиків, яких викинули на безлюдній дорозі. Як вона закінчилася – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору