Переяслав Перейти на сайт

Уночі 11 жовтня росіяни випустили по Україні дві ракети та 66 безпілотників: які наслідки

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 11 жовтня російські війська випустили по Україні балістичну ракету Іскандер-М, керовану авіаційну ракету Х-31П та 66 ударних БпЛА. Сили ППО знищили 29 безпілотників у Київській, Черкаській, Вінницькій, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Чернігівській та Житомирській областях. Ще 31 ворожий безпілотник локаційно втрачено у різних регіонах України. Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що в області ворожі цілі знищили. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не допустили. Постраждалих також немає.

“Падіння уламків збитих ворожих цілей фіксують поза межами населених пунктів на відкритих ділянках місцевості. Оперативні групи продовжують роботу з фіксації та ліквідації наслідків атаки ворога”, – йдеться у повідомленні.

У Київській міській військовій адміністрації сповістили, що росіяни намагалися вразити столицю безпілотниками. На Київ дрони заходили з різних напрямків. Сили та засоби ППО усі ворожі БпЛА знищили. Інформація щодо руйнувань чи постраждалих не надходила.

У Одеській ОВА повідомили, що ворог атакував балістикою. В Одеському районі сталося руйнування двоповерхової будівлі, де жили та працювали цивільні. Під завалами опинилися люди. ДСНС-ники врятували чотирьох, ще троє під уламками будівлі загинули.

“Серед загиблих 43-річна жінка, 22-річний хлопець та 16-річна дівчина. Ще одна жінка від отриманих травм померла у лікарні. 10 людей отримали поранення та травми, дев’ятеро постраждалих ушпиталили. Четверо людей у важкому стані. Десятьом людям була надана психологічна допомога на місці”, – йдеться у повідомленні.

На Дніпропетровщині знищили один ворожий “шахед”.

Нагадаємо, що у ніч на 10 жовтня росіяни атакували Україну дронами та ракетами. Про наслідки – тут.

На фото Одеської ОВА – наслідки атаки на Одещині

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.