Переяслав Перейти на сайт

Депутат міськради Переяслава Андрій Іващенко вступив до лав ЗСУ

Депутат міської ради Переяслава Андрій Іващенко вступив до лав ЗСУ. 

Депутат міської ради Переяслава Андрій Іващенко вступив до лав Збройних сил України. Про це 12 жовтня він повідомив на своїй Facebook-сторінці, передає Інформатор.

“Змінив роботу… тепер я рекрут-піхотинець ЗСУ, навчатимуть нас інструктори 3 Штурмової та полку Азов – квест буде ще той. Про комплекс причин таких змін можливо якось іншим разом”, – написав Андрій Іващенко у дописі.

Андрію Іващенку 43 роки. У цивільному житті – депутат міської ради та засновник молодіжного простору “Зустріч” у Переяславі. У 2022-му році передусім активно займався створенням та розвитком цього простору. Завдяки виграним грантам, проєкти до яких писав сам же Іващенко, допомозі благодійників та активній громадській позиції для місцевої молоді створили локацію, де можна відпочити активно та корисно. У молодіжному центрі “Зустріч”, який очолив Іващенко, проводять різноманітні безкоштовні майстер-класи, лекції, дивляться цікаві фільми.

Андрій Іващенко також брав активну участь у волонтерській діяльності. На початку повномасштабної війни в переяславському університеті обладнали величезний волонтерський корпус. Іващенко, як керівник соціально-гуманітарного відділу, став одним із головних його облич. Маючи величезну довіру від людей, йому передусім приносили те, чого потребували захисники.

Нагадаємо, що на війні загинув Олексій Черьомухін із Переяславщини, йому було 37 років. Детальніше – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.