Переяслав Перейти на сайт

В Україні досліджують знання і поведінку людей при загрозах від війни: запустили опитування

В Україні запустили опитування “Цивільний захист під час війни”. Для чого це потрібно?

В Україні запустили онлайн-опитування про дослідження знань і поведінки українців щодо загроз, спричинених повномасштабною війною “Цивільний захист під час війни”. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

Мета проєкту – отримати актуальні дані про поточний рівень знань і поведінку українців щодо небезпек під час війни (повітряні тривоги, укриття, мінно-вибухова і пожежна безпека, сприйняття ДСНС та інше). Дослідження реалізується спільно із Центром стратегічних комунікацій Міністерства культури за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України”.

Отримані дані можуть бути використані для вдосконалення інформаційних продуктів щодо цивільного захисту. Широка участь громадян дозволить отримати репрезентативні дані не тільки на всеукраїнському, але й на регіональному рівні, аби з’ясувати відмінності у реакції цивільних на воєнні загрози між великими/малими і тиловими/прифронтовим населеними пунктами.

Опитування анонімне і забере близько 10 хвилин. Усі відповіді будуть використані винятково в узагальненому вигляді для подальшого аналізу.

Щоб пройти онлайн-опитування, необхідно перейти за посиланням.

Нагадаємо, що уночі 11 жовтня росіяни випустили по Україні дві ракети та 66 безпілотників. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.