ЖИТТЯ

Жительки Переяславщини скаржаться поліції на шахраїв у Telegram

Як минуло 11 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 11 жовтня. Інформатор переповідає найцікавіше.

10:59. Переяслав. Правоохоронці зупинили автомобіль Ford Focus, керманич якого надав водійське посвідчення з ознаками підробки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Підроблення посвідчення або іншого офіційного документа, який видається чи посвідчується підприємством, установою, організацією, громадянином-підприємцем, нотаріусом, державним реєстратором, суб’єктом державної реєстрації прав, особою, яка уповноважена на виконання функцій держави щодо реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань).

13:49. Переяслав. Жінка повідомила, що хотіла замовити у Telegram черевики, проте втратила 650 гривень. Звернулася для інформування.

14:03. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що до її знайомих телефонує невідома особа та вимагає повернути кошти, які вона нібито позичала для їхніх потреб. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

15:31. Дівички (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що шахраї зламали її Telegram-акаунт та розсилають знайомим повідомлення з проханням перерахувати на картку гроші. Звернулася для інформування.

19:16. Переяслав. Заявниця повідомила, що сталася ДТП між авто Geely та Jeep. Ніхто не постраждав. За цією справою склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та ст. 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Леляках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 11 жовтня у Переяславі водій авто намагався оминути велосипедиста і на зустрічці зіткнувся з іншою автівкою. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору