ЖИТТЯ

Уночі 13 жовтня росіяни завдали повітряної атаки: на Київщині уламками дронів пошкоджено приватні будинки

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

У ніч на 13 жовтня російські війська завдали удару по Полтавщині та Одещині двома балістичними ракетами Іскандер-М, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 по Чернігівщині та Сумщині, а також 68-ма ударними БпЛА. Сили ППО знищили 31 ворожий БпЛА в Київській, Полтавській, Чернігівській, Сумській та Черкаській областях. Ще 36 російських безпілотників локаційно втрачено у різних регіонах України, імовірно внаслідок активної протидії РЕБ. Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що вночі тривога оголошувалася двічі та тривала більше 10 годин. В області працювали сили ППО – ворожі цілі знищені. В двох районах області внаслідок падіння уламків пошкоджено три приватні будинки. Влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури не допущено. Постраждалих серед населення немає.

У Київській міській військовій адміністрації  о 4:56 повідомляли, що у Києві оголосили повітряну тривогу. Про наслідки наразі не сповіщали.

У Сумській ОВА повідомили, що вночі та зранку росіяни здійснили 11 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області.

У Черкаській ОВА повідомили, що над областю знищили 12 ворожих БпЛА. На Золотоніщині через падіння уламків пошкоджено кілька домоволодінь.

Нагадаємо, що у ніч на 11 жовтня росіяни випустили по Україні дві ракети та 66 безпілотників. Про наслідки – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору