Переяслав Перейти на сайт

14 жовтня на електронну пошту університету Переяслава надійшов лист про замінування закладу: правоохоронці вибухонебезпечних предметів не виявили

Як минуло 14 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 14 жовтня. Інформатор переповідає найцікавіше.

7:46. Дівички (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив поліції, що знайшов свою співмешканку 1986 р.н. мертвою на дивані. За його словами, на її тілі та обличчі були синці, бо постійно пиячила та падала. Тіло без видимих ознак насильницької смерті направили на судово-медичну експертизу.

13:04. Переяслав. Заявниця поскаржилась на батьків колишнього чоловіка, які не віддають її речі та сваряться. За цим фактом триває перевірка.

13:15. Переяслав. Фахівець з охорони праці Університету Григорія Сковороди в Переяславі повідомив, що на електронну пошту закладу надійшов лист про замінування. Прибувши на місце події, поліція евакуювала близько 100 людей з приміщення університету та все оглянула. Підозрілих та вибухонебезпечних предметів не виявила.

17:48. Студеники (Студениківська ТГ). Жінка поскаржилась на сина, який ображає її нецензурною лайкою. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 13 жовтня у Переяславі чоловік викликав поліцію через дим із сусідньої квартири. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.