Переяслав Перейти на сайт

Росіяни 15 жовтня випустили по Україні 9 ракет та 17 дронів: одна людина загинула, є поранені

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 15 жовтня російські війська атакували Миколаївщину 7-ма зенітними керованими ракетами С-300/400, Чернігівщину та Сумщину двома керованими авіаційними ракетами Х-59. Також випустили 17 ударних БпЛА, 12 із яких сили ППО знищили у Київській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Чернігівській, Кіровоградській та Черкаській областях. Чотири російські безпілотники локаційно втрачені, ймовірно, внаслідок активної протидії РЕБ. Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що в регіоні по дронах працювали сили ППО – ворожі цілі знищили. Падіння уламків фіксують на відкритих ділянках місцевості поза межами населених пунктів. Влучань в об’єкти критичної та житлової інфраструктури не допустили. Постраждалих немає.

У Миколаївській ОВА повідомили, що уночі сили ППО знищили над областю три БпЛА типу Shahed. Також ворог атакував Миколаїв ракетами типу С-300. Пошкоджено інфраструктурний об’єкт, ресторанний комплекс, торгові павільйони, житлові будинки та автомобілі. Виникли пожежі, тривають заходи з ліквідації. Внаслідок обстрілу загинула жінка, поранення отримали 16 людей, з них – трьом надали амбулаторну допомогу.

У Кіровоградській ОВА повідомили, що вночі в Олександрійському районі сили ППО знищили два ворожі безпілотники.

Над Черкащиною збили три “шахеди”.

Наслідки ракетної атаки на Миколаїв

Руйнування будинку у Миколаєві

Нагадаємо, що у ніч на 13 жовтня на Київщині уламками дронів пошкодило приватні будинки. Деталі – тут.

На фото ДСНС Миколаївщини – наслідки атаки на Миколаїв

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.