ЖИТТЯ

На Київщині повітряна тривога тривала понад 12 годин: через падіння уламків загорівся будинок

Росіяни завдали чергової повітряної атаки. Які наслідки на Київщині та в інших регіонах?

Уночі 16 жовтня російські війська завдали удару по Донеччині зенітною керованою ракетою С-300/400, керованою авіаційною ракетою Х-59 по Чернігівщині. Також випустили 136 ударних БпЛА, 51 з яких сили ППО знищили у Київській, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській, Харківській, Житомирській, Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Полтавській, Чернігівській та Чернівецькій областях. Про це повідомили у Командуванні Повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

Як йдеться у повідомленні, внаслідок активної протидії РЕБ 60 російських безпілотників локаційно втрачені у різних регіонах України. Вранці 16 жовтня ще понад 20 БпЛА були у повітряному просторі України.

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що тривога тривала понад 12 годин. Ворожі цілі знищили. Внаслідок падіння уламків в одному із садових товариств сталося загоряння приватного будинку. Пожежу ліквідували. Будівля зазнала значних руйнувань. Також згорів автомобіль, що стояв поруч. Пошкоджено ще один будинок, господарчі приміщення та паркан. Влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не допустили. Постраждалих серед населення немає.

У Київській міській військовій адміністрації сповістили, що усі ворожі БпЛА, які загрожували Києву, знешкодили на підступах до столиці. Інформація щодо руйнувань чи постраждалих не надходила.

Над Сумщиною збили 9 “шахедів”.

Над Дніпропетровщиною збили 12 ворожих безпілотників.

У Миколаївській ОВА повідомили, що над областю знищили три БпЛА типу Shahed.

Поліція Київщини фіксує руйнування після дронової атаки

Пожежа на Київщині внаслідок падіння уламків

На Київщині внаслідок падіння уламків ворожого безпілотника загорівся приватний житловий будинок

Нагадаємо, що уночі 15 жовтня росіяни випустили по Україні 9 ракет та 17 дронів. Про наслідки – тут.

На фото Національної поліції, ДСНС Київщини – наслідки атаки на Київську область

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору