ЖИТТЯ

У Переяславі автомобіль збив чоловіка, який раптово вийшов на дорогу

У Переяславі сталася ДТП. Автомобіль збив чоловіка, який раптово вийшов на дорогу.

15 жовтня близько 20:40 у Переяславі на вулиці Михайла Грушевського сталася ДТП. Автомобіль ВАЗ-21093 збив чоловіка, який раптово вийшов на дорогу. Його госпіталізували. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

За попередніми даними від поліції, автомобіль ВАЗ-21093 під керуванням місцевого жителя 2001 р.н. їхав вулицею Михайла Грушевського поруч з ліцеєм “Патріот”. Зі слів самого водія, чоловік, рухаючись тротуаром, раптово вийшов на дорогу. Внаслідок цього авто наїхало на нього.

Постраждалого без свідомості госпіталізували до Переяславської БЛІЛ. Попередньо, у нього відкрита черепно-мозкова травма та підозра на крововилив у мозок.

За попередніми даними, за цією справою правоохоронці мають відкриюти кримінальне впровадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Нагадаємо, що 11 жовтня водій авто намагався оминути велосипедиста і на зустрічці зіткнувся з іншою автівкою. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору