ЖИТТЯ

Молодіжний центр “Зустріч” у Переяславі очолила Катерина Легенька

Поки Андрій Іващенко у ЗСУ, у переяславському молодіжному центрі “Зустріч” буде нова очільниця. Нею стала Катерина Легенька.

12 жовтня депутат міської ради Переяслава Андрій Іващенко повідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Він, зокрема, заснував та керував молодіжним центром “Зустріч”, місцем, де вирувало життя дітей та молоді міста. Наразі його посаду зайняла методистка молодіжного центру Катерина Легенька. Про це Інформатору розповів начальник відділу культури і туризму міськради Переяслава Валентин Шуткевич.

За працівниками, призваними на військову службу під час мобілізації, має зберігатися місце роботи та посада. Тож Катерину Легеньку призначили керівницею молодіжного центру “Зустріч” на період служби Андрія Іващенка.

– На цю посаду обрали саме її, адже вона знає всю роботу, має досвід та найдовше працювала у центрі разом з Андрієм Іващенком. А молодіжний центр – це окрема специфіка роботи, звітність, робота з молоддю. Катерина знає всі моменти, які стосуються цієї роботи, – сказав Валентин Шуткевич.

Додав, що розглядали й інші кандидатури, проте зупинилися саме на цій. Наразі, за його словами, триває перехідний процес та передача майна, формується команда, графік роботи центру.

– Сьогодні (17 жовтня 0 17:00 – ред.) в центрі буде проводитись просвітницький захід від “Ради церков Переяславщини”. Тобто молодіжний простір не припиняє свою роботу, він буде функціонувати та розширювати своє коло діяльності, – резюмував Шуткевич та пообіцяв у майбутньому більше деталей.

Катерина Легенька навчалася у Національному транспортному університеті за спеціальністю “Екологія”. Влаштувалася на роботу у молодіжний центр “Зустріч” після двомісячного стажування у міській раді Переяслава, яке проходила у відділі культури та туризму.

Наразі молодіжний простір “Зустріч” працює у будні з 9:00 до 17:00, у суботу – з 11:00 до 17:00. Неділя – вихідний.

Читайте також:

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору