Переяслав Перейти на сайт

Жителька Переяславщини втратила зв’язок із 20-річним сином, який був на роботі у Дніпрі

Як минули 15 та 16 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Відділ поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП повідомив про події, які трапилися на Переяславщині протягом 15 та 16 жовтня. Інформатор переповідає найцікавіше.

15 жовтня, 11:06. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила про те, що втратила зв’язок зі своїм 20-річним сином, який був на роботі у Дніпрі. Востаннє вони спілкувались 7 жовтня, казав, що перебуває у Києві. Поліціянти відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Зникнення людини).

19:08. Переяслав. Заявник повідомив, що протягом двох ночей його мамі заважає відпочивати сусідка поверхом вище. Зрештою від написання заяви відмовився.

21:53. Переяслав. Жінка поскаржилась, що буянить її співмешканець. Правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

16 жовтня, 11:52. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП між двома автомобілями MAN. Ніхто не постраждав. За цією справою склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

14:05. Переяслав. 63-річна заявниця повідомила, що тиждень тому перерахувала за замовлений товар 3 тисячі 070 гривень, але його так і не отримала. Переписка з продавцем зникла. За цим фактом проводять перевірку.

20:37. Переяслав. Поліції повідомили, що у під’їзді п’яний чоловік чіпляється до людей. У телефонній розмові з’ясувалося, що у заявника виник словесний конфлікт із тим чоловіком. Зрештою конфлікт врегулювали до приїзду поліції.

21:04. Переяслав. Чоловік повідомив, що буянить його брат. За цим фактом триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 14 жовтня на електронну пошту університету Переяслава надійшов лист про замінування закладу. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.