Шоколадний глінтвейн – це зігріваючий напій для любителів солоденького. Спробуйте приготувати.
Шоколадний глінтвейн – це не просто альтернативний варіант традиційного напою, а справжня гастрономічна феєрія, яка поєднує у собі тепло червоного вина та ніжність шоколаду. Цей напій не лише зігріває у холодну пору року, але й створює атмосферу затишку і святковості. Він ідеально підходить для зустрічей з друзями або романтичних вечорів. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 0,5 л вина
- 100 мл молока
- 100 г шоколаду
- апельсин
- лимон
- 1 ч. л. какао
- 1 шт. бодяну
- паличка кориці
Приготування:
- Помийте фрукти та наріжте скибочками.
- Налийте вино в каструлю та додайте спеції, нарізані фрукти.
- Грійте напій на середньому вогні 10-15 хвилин, але не доводьте до кипіння.
- З’єднайте в окремій каструльці молоко з шоколадом та какао.
- Нагрійте та ретельно перемішайте.
- До молока з шоколадом влийте вино через сито та перемішайте.
- Подавайте в келихах, прикрасивши скибочками апельсина.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.